Turreferater

Herunder kan du læse referater fra vore onsdagsture fra 2019 og frem, eller andre af vore ture på Øresund eller et helt andet sted. Der vil blive forsøgt lavet referat fra hver tur, og en beskrivelse af vejret, fiskeområdet, fiskeriet generelt, dagens fangstresultat (Point til årskonkurrencen), osv. Hvis vi kan krydre det lidt med et billede, så gør vi det. God læselyst.

 

12. juni 2019

Nu er det sommer, og sommertorskene er i sommerhumør :)

I dag var Sportsfiskerafdelingen under IdrætsForeningen Telefonen (IFT) igen ude på en af vore faste onsdagsture, og hold da helt op en dag på Øresund. Også dagen i dag sejlede vi med lystfiskerskibet JAWS (Kongeskibet) med skipper Peder (AKA Øresunds Hersker) ved roret.

Vi startede med noget let regnvej, overskyet, og let vind. Men inden vi gik i kabyssen for morgenkaffen, stoppede regnen, og herefter holdt det tørvejr resten af dagen. Delvist hele tiden overskyet og ikke megen sol, men ca. 18-20 grader, let vind fra en østlig retning og kun en smule strøm ;)

Vi havde straks fra starten kurs mod det hemmelige område nr. 44, og da skipper ringede med klokken første gang, var han så sikker i sin sag, at han efter mindre end 12 sekunder stod klar på dæk med gaffen ;) Bagbords side = 7 x flex på klingen, og mange af de fine 2+ sommertorsk, og nogle af dem med ophængere fik lige en halv dagskvote på én gang ;) Hele dagen igennem var der fine sommerfisk, mange blev fanget, og mange nænsomt genudsat.

ALLE af dagens deltagere fangede og fik deres dagskvote med hjem: En fantastisk dag på Øresund, hvor konen min så fangede den største torsk på 3,1 kilo, som I kan se på billedet. Det smørrede grin er grundet, at jeg nu igen må aflevere en halvtredser i det familiære interne regnskab ;)

Til skipper Peder skal lyde en stor tak for indsatsen 💪 Det var igen en fantastisk dag på Øresund. Og her i aften hvor vi deltagere i dagens fisketur, har arme og skuldre, som gør AWS, Vi véd, det er fordi, vi har været ude at fiske med JAWS ;)  ;)  ;)